Dr. Coucke

dr coucke

Toen ik afstudeerde aan de Universiteit Gent als chirurg, had ik direct een interesse in de vaatheelkunde te pakken. Twee jaar later behaalde ik dan ook mijn certificaat voor de vaatheelkunde aan het UZ Gent. 

Sedertdien ben ik werkzaam in het AZ Sint-Lucas, waar ik mij, naast de algemene arteriële en veneuze pathologie, in het bijzonder bezighoud met de diabetes voetkliniek. We hebben hiervoor, na enkele jaren, een erkenning kunnen bekomen bij de overheid. Dit als tweede centrum van Gent. 

Daarnaast ben ik het aanspreekpunt van onze nierspecialisten, zodat ik mij ook bezighoud met access (AV-fistels, …) chirurgie. Dit om onze dialyse patiënten van dienst te zijn. 

Ons centrum geldt ook als een opleidingscentrum voor vaatchirurgen in spe, waarbij wij proberen hen de kneepjes van het vak bij te brengen. 

Over mij

Naam

Dr. Cedric Coucke

Kantoor

Straat 57

Tel.

09 244 64 20

E-mail

Ik voer volgende ingrepen uit

dr coucke achter bureau aan het werken

U kunt mij vinden in

Gent

Adres

Groenebriel 1, 9000 Gent
meer over deze locatie

Zelzate

Adres

Bloemenboslaan 26, 9060 Zelzate
meer over deze locatie

Consultaties

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Gent 09:00 - 12:00
Gent Voetkliniek
Gent 14:00 - 16:00
Gent 14:00 - 17:00
Zelzate 14:30 - 16:30 (oneven weken)

Deze website maakt gebruik van technische, functionele en analytische cookies. Wanneer u klikt op 'aanvaard' gaat u akkoord met alle cookies die op deze website actief zijn. Meer informatie kunt u vinden via de privacy policy die altijd onderaan de website klikbaar is.