Locaties

chirurgen in overleg

Waarom meerdere locaties?

Om u als patiënt het best te dienen hebben wij meerdere locaties. Mobiliteit wordt meer en meer een probleem. Door aanwezig te zijn op verschillende locaties, kan u altijd zo dicht mogelijk bij huis geholpen worden. Alle ingrepen gebeuren in het AZ Sint-Lucas ziekenhuis te Gent of in het AZ Oudenaarde . Voor kleine behandelingen kunt u zowel  in Gent, Oudenaarde Zelzate als in  Lochristi terecht. Voor consultaties kan u overal terecht. 

AZ Sint-Lucas Gent

Het ziekenhuis is in het centrum gelegen en is goed bereikbaar met de wagen maar ook met de tram en bus. Er is ook grote parkeertoren met voldoende plaats.

Onze hoofdactiviteiten concentreren zich op deze site. U kunt hier terecht voor alle type operaties, kleine behandelingen en consultaties.

achter ingang az st lucas gent

AZ Oudenaarde

Het ziekenhuis is in het centrum gelegen en is goed bereikbaar met de wagen, maar ook met de trein. Er zijn twee ruime gratis parkings rondom het ziekenhuis met voldoende plaats.

U kunt hier terecht voor alle type operaties, kleine behandelingen en consultaties.

Privé consultatie Lochristi

De polikliniek bevindt zich op een grote verkeersas en is vlot bereikbaar met de wagen. Er is voldoende parkeerplaats.

U kan op deze locatie terecht voor consultaties algemene heelkunde (Dr. Van Kerschaver ) en kleine behandelingen . 

voorgevel medisch centrum lochristi
voorgevel medisch centrum zelzate

Campus Zelzate

De polikliniek bevindt zich op een grote verkeersas en is vlot bereikbaar met de wagen. Er is voldoende parkeerplaats.

 U kan op deze locatie terecht voor consultaties vaatheelkunde (Dr. Blomme en Coucke), algemene heelkunde en kleine behandelingen (Dr. Van Kerschaver).  

Privé consultatie Gent

De privé praktijk bevindt zich tussen het Dampoort station en Portus Ganda. U kan de praktijk vlot bereiken met de wagen, de fiets, het openbaar vervoer of zelfs te voet.
Er is voldoende parkeerplaats in de buurt of aan het station.

U kan op deze locatie terecht voor consultaties algemene heelkunde (Dr. Maertens). 

Campus Lochristi

De polikliniek bevindt zich op een grote verkeersas en is vlot bereikbaar met de wagen. Er is voldoende parkeerplaats.

 U kan op deze locatie terecht voor consultaties vaatheelkunde (Dr. Stockman), algemene heelkunde en kleine behandelingen (Dr. Fierens).  

Deze website maakt gebruik van technische, functionele en analytische cookies. Wanneer u klikt op 'aanvaard' gaat u akkoord met alle cookies die op deze website actief zijn. Meer informatie kunt u vinden via de privacy policy die altijd onderaan de website klikbaar is.