Locaties

chirurgen in overleg

Waarom meerdere locaties?

Om u als patiënt het beste ten dienst te staan hebben wij meerdere locaties. Zo kunt u altijd zo dicht mogelijk bij huis geholpen worden. Alle grote ingrepen gebeuren in het AZ Sint-Lucas ziekenhuis te Gent. Voor kleine behandelingen kunt u zowel  in Gent, Zelzate als in  Lochristi terecht. Voor consultaties kunt u terecht op de hoofdcampus AZ Sint-Lucas te Gent maar ook in onze locaties te Zelzate, Melle en Lochristi. 

AZ Sint-Lucas Gent

Het ziekenhuis is in het centrum gelegen en is goed bereikbaar met de wagen maar ook met de tram en bus. Er is ook grote parkeertoren met voldoende plaats.

Onze hoofdactiviteiten concentreren zich op deze site. U kunt hier terecht voor alle type operaties, kleine behandelingen en consultaties.

achter ingang az st lucas gent
voorgevel locatie melle

Privé consultatie Melle

De polikliniek bevindt zich op een grote verkeersas en is vlot bereikbaar met de wagen en de bus. Er is voldoende parkeerplaats.

U kan op deze locatie enkel terecht voor consultatie vaatheelkunde (Dr. Coucke) .

Privé consultatie Lochristi

De polikliniek bevindt zich op een grote verkeersas en is vlot bereikbaar met de wagen. Er is voldoende parkeerplaats.

U kan op deze locatie terecht voor consultaties algemene heelkunde (Dr. Van Kerschaver en Fierens) en kleine behandelingen . 

voorgevel medisch centrum lochristi
voorgevel medisch centrum zelzate

Campus Zelzate

De polikliniek bevindt zich op een grote verkeersas en is vlot bereikbaar met de wagen. Er is voldoende parkeerplaats.

 U kan op deze locatie terecht voor consultaties vaatheelkunde (Dr. Blomme en Coucke), algemene heelkunde en kleine behandelingen (Dr. Van Kerschaver).  

Deze website maakt gebruik van technische, functionele en analytische cookies. Wanneer u klikt op 'aanvaard' gaat u akkoord met alle cookies die op deze website actief zijn. Meer informatie kunt u vinden via de privacy policy die altijd onderaan de website klikbaar is.