Dr. Maertens

Dr. Vicky Maertens voltooide in 2013 met grote onderscheiding haar studies geneeskunde aan Universiteit Gent en behaalde haar erkenning in de Heelkunde in 2019. Zij volgde internationale opleidingen en verwierf een bijzondere bekwaamheid in de oncologische heelkunde en trauma-opvang in het Erasumus MC te Rotterdam (NL).
Dr. Maertens volgde de technische evolutie in de gezondheidszorg en bekwaamde zich verder in minimaal invasieve technieken in binnen- en buitenland met het oog op sneller herstel van de patiënt. Zij volgde een internationaal fellowship colorectale robotchirurgie in het Queen Alexandra Hospital in Portsmouth (UK) en werd in 2021 gecertifieerd in de robotchirurgie.

Naast algemene heelkundige ingrepen heeft Dr. Maertens bijzondere interesse in colorectale heelkunde (goedaardige en kwaadaardige aandoeningen), leverchirurgie en peritoneale ziekte (eierstokkanker en colorectale tumoren). Zij richt zich op minimaal invasieve technieken en introduceerde de colorectale robotchirurgie in het AZ Sint-Lucas. Zij maakte tevens deel uit van de organisatie om opleiding te geven in de robotchirurgie in London (ALSGBI).

Dr. Maertens doet ook wetenschappelijk onderzoek in België en tevens in samenwerking met de “NHS Portsmouth Hospitals” in Engeland om huidige behandelingen en richtlijnen te optimaliseren. Dr. Maertens is lid van de ESSO (European Society of Surgical Oncology) en ESCP (European Society of Coloproctology).

Over mij

Naam

Dr. Vicky Maertens

Kantoor

Straat 57

Tel.

09/ 224 64 20

E-mail

Ik voer volgende ingrepen uit

Consultaties

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Gent 08:00 - 12:00
Oudenaarde 09:00 - 12:00
Gent 09:00 - 12:00
Oudenaarde 13:00 - 17:00
Gent privé 13:00 - 17:00

Deze website maakt gebruik van technische, functionele en analytische cookies. Wanneer u klikt op 'aanvaard' gaat u akkoord met alle cookies die op deze website actief zijn. Meer informatie kunt u vinden via de privacy policy die altijd onderaan de website klikbaar is.