Dr. Stockman

dr stockman

Mijn algemene opleiding heelkunde volgde ik via de universiteit Gent. Ik behaalde het getuigschrift van bijzonderdere bekwaamheid in de vaatheelkunde waarbij ik één jaar residentschap volgde in het AZ Sint-Blasius te Dendermonde met nadruk op endovasculaire heelkunde, gevolgd door één jaar residentschap  in het AZ Sint- Lucas te Gent.

Nadien vervolledigde ik mijn opleiding met twee jaar residentschap in de thoracale heelkunde in het UZ Gent en het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam, waarbij de nadruk lag op minimaal invasieve oncologische longresecties, naast ook het  behandelen van benigne thoraxpathologie.

Wat voor ons vaak een routine ingreep is, kan voor de patiënt een grote impact hebben. Daarom vind ik het belangrijk om een goed persoonlijk contact te hebben met de patiënt en eventuele familie. Ik probeer tijd te maken voor een empatisch gesprek waarbij er voldoende ruimte is voor alle vragen.

Over mij

Naam

Dr. Anneleen Stockman

Kantoor

Straat 57

Tel.

09/ 224 64 20

E-mail

Ik voer volgende ingrepen uit

dr stockman op computer aan het werken

U kunt mij vinden in

Gent

Adres

Groenebriel 1, 9000 Gent
meer over deze locatie

Lochristi

Adres

Slagmanstraat 1, 9080 Lochristi
meer over deze locatie

Consultaties

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Gent 9:00 - 11:00
Lochristi 09:00 - 11:00
Lymfekliniek 10:00 - 11:30
Gent 14:00 - 16:00
Gent 14:20 - 16:20

Deze website maakt gebruik van technische, functionele en analytische cookies. Wanneer u klikt op 'aanvaard' gaat u akkoord met alle cookies die op deze website actief zijn. Meer informatie kunt u vinden via de privacy policy die altijd onderaan de website klikbaar is.